Bitcoin SV, Golven, Dogecoin Prijsanalyse: 07 december

De dominantie van Bitcoin was zo hoog als 63,6% op het moment van de pers, na het registreren van een wandeling die het zag stijgen van 61,6% vorige week. Een aanhoudende stijging van deze metriek kan de vele altcoins op de markt in de problemen brengen.

De stieren van Bitcoin SV probeerden het $183-niveau te verdedigen nadat het enkele uren voor de perstijd was doorbroken. Verderop in de crypto-ladder was Waves sterk bullish, terwijl Dogecoin zich in een periode van consolidatie boven zijn niveau bevond.

Bitcoin SV [BSV]

Bitcoin SV is de afgelopen weken in een opwaartse spiraal terechtgekomen. In feite heeft het meer dan 50% van de daling van de lokale hoogtepunten met $210 teruggewonnen.

Terwijl het in eerdere handelssessies boven het $183-niveau van de weerstand had gesloten, leek het niet in staat om het niveau vast te houden, omdat de marktberen de prijs konden dwingen om terug te sluiten onder het niveau van de weerstand.

RSI wees op een uptrend in het spel nadat het de neutrale 50-zone als steun testte en het noorden leidde. De koers vormde een dalende driehoek (oranje) en brak opwaarts gesteund door een goed handelsvolume.

Een verdediging van het $183-niveau zou op korte termijn bullish zijn voor BSV, terwijl de afwijzing BSV zijdelings zou kunnen handelen bij $177 of zelfs zou kunnen dalen tot $172 in de komende uren.

Golven [WAVES]

Golven werden verhandeld in een stijgend kanaal nadat ze een hoofd- en schouderpatroon leken te vormen. De rechterschouder werd echter ongedaan gemaakt door het kanaal, en op het moment van schrijven had WAVES een sterk bullish momentum achter de hand, volgens de MACD en de reeks van lagere hoogtes gevormd.

De Stochastische RSI gaf aan dat een kleine dip voor WAVES kon optreden, met $8,43 als zak kon de prijs opnieuw worden bekeken.

Een dicht onder het kanaal zou de prijs naar het $6.62-steunniveau of zelfs lager kunnen brengen.

Dogecoin [DOGE]

De Bollinger Bands lieten zien dat DOGE een periode van verminderde volatiliteit doormaakte. De voortschrijdende gemiddelden vertelden hetzelfde verhaal.

De 50 SMA (geel) en de 20 SMA (wit) werden geobserveerd om een paar dagen in de buurt te bewegen. Dit gaf aan dat de prijs zich boven het steunniveau van $0,0033 aan het consolideren was.

Het handelsvolume was ook vrij laag, wat de notie van consolidatie op de grafieken bevestigt.

Bitcoin SV, Golven, Dogecoin Prijsanalyse: 07 december
Nach oben scrollen