Bitcoin agerar som en „Stablecoin“ medan Exuberance i Altcoins ser ‚2016-2017‘-ish

Intresset för altcoins är stort med vissa som drivs av smarta pengar. Men under de kommande veckorna kan Feds meddelande påverka marknaden på ett stort sätt.

Bitcoin har säkert gjort några drag, men hittills 2020 handlar det om altcoins, åtminstone när det gäller vinster

Som Binance VD Changpeng ”CZ” Zhao sade , ”Bitcoin Trader känns som en stabil mynt för mig. Det går så långsamt upp. Det flyttade bara från $ 4100 i mars till $ 11800 nu. Varje gång den ryckte upp vänjer jag mig till det nya priset på 30 sekunder och börjar önska att det kommer att gå högre … ”

Under tiden har altcoins flygt . Tillväxten sett av DeFi-tokens har varit ännu mer dramatisk, helt utanför listorna med sådana som YFI träffade ny ATH norr om $ 15 000 med 46 800% avkastning på bara en månad medan Aave (LEND) hoppade 6 500% YTD.

„YFI är en av de få symbolerna som nästan helt drivs av smarta pengar“, tweetade handlaren och ekonomen Alex Kruger

Bitcoin kämpar för att upprätthålla över $ 12 000 och spänner allt fungerar i altcoins favör, särskilt de små-cap-dem. Small cap-indexet är upp 50% den här månaden och mer än 260% YTD.

Mid cap-indexet är under tiden upp ungefär 90% medan stora kapslar underpresterar med Ethereum inför en „uppåtgående kamp“ för att kontrollera dess skyrocketing transaktionsavgifter. Under tiden „används Bitcoin som en säkerhetskälla för att söka alfa någon annanstans,“ skrev Denis Vinokourov från Bequant.

Digitala tillgångar ser lite „2016-2017“ -ish med $ 173 miljarder till kryptomarknaden i år. I DeFi-världen har denna tillväxt under tiden varit mycket galnare med dess marknadsförsäljning upp till 15 miljarder dollar.

„Överflöd över alts är så högt att människor har betalat 100-500% årligen för att vara långa via derivat,“ konstaterade Kruger.

Mitt i denna eufori på marknaden drabbade vinsterna en aning när bitcoin sjönk denna vecka , och i sin tur föll altcoins ännu hårdare. Men till och med den korrigeringen har inte lyckats lugna de alltför ivriga tjurarna eftersom marknaden började trender upp igen idag.

Dessutom är en del retracement bättre för kryptor att flytta fler steg framåt. Som analytiker Rekt Capital noterar sågs en liknande rörelse i slutet av november 2017, vilket gav oss ansiktssmältande rally i december 2017 och januari 2018.

Bitcoin agerar som en „Stablecoin“ medan Exuberance i Altcoins ser ‚2016-2017‘-ish
Nach oben scrollen