100% i Bitcoin: Gold Bug Peter Schiff’s Son går All-in på BTC

Guldbuggen Peter Schiff har avslöjat att hans son, Spencer Schiff, har gått all-in på bitcoin. Schiff kallade sin son „hjärntvättad“ för att han köpte så mycket av kryptovalutan och tillade att han kan behöva „avärva“ sin son för att undvika att barnet bränner igenom sina hårt förtjänade pengar.

Peter Schiffs son har gått full Bitcoin

Euro Pacific Capital VD och värd för Schiff Radio Show, Peter Schiff, twittrade på onsdagen:

Min son Spencer Schiff gick in på bitcoin den sista droppen under $ 50 000. 100% av hans portfölj är nu i Bitcoin Trader. Han sålde det sista av sina silverlager för att samla in kontanter. Om min egen son är så hjärntvättad, föreställ dig hur sårbar de flesta barn är. Han HODLING till oändlighet eller byst.

I skrivande stund har hans tweet fått 5,4 000 kommentarer. Det har också gillats 21,6 tusen gånger och retweetat 3,1 tusen gånger. Priset på bitcoin ligger för närvarande på 57 983 dollar, baserat på data från marknader.Bitcoin.com.

Schiff hävdade vidare:

”Den unga generationen gillar bitcoin eftersom de flesta saknar kunskap eller erfarenhet för att se igenom hype. När de blir äldre föredrar de också guld, förutsatt att bitcoin till och med fortfarande finns kvar. ”

”Min son Spencer Schiffs senaste bitcoinköp resulterade i en följd av Jack [Twitter-vd Jack Dorsey]. Jag antar att det betyder att han inte behöver oroa sig för att bli avplattad nu. Det är fortfarande en risk för mig eftersom Jack inte följer mig, menade Schiff.

Att Spencer gick all-in på bitcoin

Morgan Creek Digital-partner Anthony Pompliano kommenterade att Spencer gick all-in på bitcoin. Han sa till Peter:

„Åtminstone någon i din familj ökar sin rikedom i år.“

Twitter-användaren Adam Moody chimade in och hävdade: „Och det är därför han [Spencer] kommer att bli rikare än du.“ Schiff svarade genast:

Jag måste avärva honom. Annars kommer han att slösa bort min hårt förtjänade rikedom på mer bitcoin.

Som svar på en fråga om huruvida han är redo för bitcoins pris att bryta ut över $ 60 000 och hur mycket BTC han köpte på doppet insisterade Schiff på att han köpte „ingen“. Men han tillade:

”Tyvärr var min son Spencer Schiff inte lika smart. Visst att han kunde sälja nu med vinst, men han vägrar att sälja något. Så pappersvinsten betyder ingenting. ”

Dessutom insisterade den äldre Schiff att han inte kan rädda Spencer om han skulle förlora pengar på bitcoin. ”Kan inte göra det. Han måste drabbas av konsekvenserna av sina misstag. Det är det enda sättet att lära sig en lektion. ”

Spencer twittrade därefter det populära „Old Man Yells at Bitcoin“ -meme till sin far. Den 18-åriga bitcoin-förespråkaren sa tidigare att hans fars förståelse av pengar är bristfällig. Samtidigt erkände Peter Schiff nyligen att priset på BTC kunde nå $ 100K efter att det steg över hans förväntningar.